Warning Signs: #1. You May Be A Leonard Cohen Fan If

You’re disappointed Leonard hasn’t been on The Muppet Show

muppetmrk

Note: Yep, this is the inevitable followup to yesterday’s post, Photos That Should Have Been: Leonard Cohen Visits Set Of Fraggle Rock 1983. And, it’s another of my own graphics that has lately been appearing, rarely with attribution, on multiple social media sites.

Since the publication of the official criteria for the prototypical Leonard Cohen Fan Diagnosis, 301.LC Cohenphilic Personality Disorder, the Cohencentric Leonard Cohen Fan Disorders Asylum and Sanitarium has received numerous messages asking if one or another behavior is a  symptom characteristic of a Leonard Cohen fan. Consequently, Cohencentric is publishing, as a public service, signs which indicate that one is at high risk of being a full-fledged Leonard Cohen fan.

All published You May Be A Leonard Cohen Fan If … entries can be found at the You May Be A Leonard Cohen Fan If … Page

5 Replies to “Warning Signs: #1. You May Be A Leonard Cohen Fan If”

  1. Ali Andreae Wagemaker

    Leonard Cohen was ook een fan van Jim Henson, vermoed ik. Waarschijnlijk ook met zijn kinderen naar de Muppets shows gekeken. De vast geketende drummer was favoriet bij mijn kinderen. Het was altijd heel mooi gemaakt. Helaas is Jim Henson, niet oud geworden.

  2. Ali Andreae Wagemaker

    Over de humor van Leonard Cohen, heb ik al vaak geschreven, als je verdriet en humor beide een kans geeft in je leven, dan leef je met een groot gevoel voor beide, zelfs als je langzaam leeft. De foto’s zijn toch volgens mij gefotoshopt, je haar word niet grijzer tijdens een bezoekje aan de Muppets.